Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Tak jste nám tu předvedl nádhernou ukázku uvažování a cítění typického fanatického a hloupého náboženského extrémisty.

Je jedno, o jaké náboženství jde, tihle extrémisté mají na prvním místě jedno společné, a tím je nenávist.

2 2
možnosti
JP

Vy tragická figuro, mám návod, jak zdolat při příští volbě prezidenta Zemana. Vražte do kampaně desítky miliónů, ať vyhraje Vám přijatelný kandidát. Do té doby si dejte "bobříka mlčení". A potom žvaňte pod svými billboardy, co Vaše ctěná bytost ráčí. Čím více peněz do kampaně vrazíte, tím více občanů Vám uvěří. Prachy Vám přinesou "pravdu i jistotu". Když pustíte mnohamiliónový chlup, jistě Vás budu volit. To by v tom byl čert, aby nezvítězil ten, kdo má nejvíce prachů!

7 3
možnosti
VK

Nějak si nemůžu pomoct, ale když čtu tyhlety nenávistné výplody, musím se vždycky smát. Autor, který je schopen i při kritice užívat kultivovaného slovníku má šanci, že se nad jeho kritikou zamyslím a zauvažuji o ní. Takováto pubertální rétorika, z níž čiší pouze nenávist, neschopnost ji skrýt a snaha za každou cenu urazit, mě však přinutí autora maximálně tak politovat. Musí se s tím žít těžce. ;-)

11 4
možnosti
JR

J57a27n 70R50á31ž

7. 12. 2014 14:37

Nejak jsem neuměl definovat psychopata. Už to vim a díky Vám mohu předložit důkaz jeho tvorby.

Bůh a Chocholoušek s Vámi.

Amen!

11 4
možnosti
PK

P96e96t56r 26K54a34p88l25a43n

7. 12. 2014 14:27

K této trapné kampani proti Miloši Zemanovi se už připojilo hodně nul, které se vzájemně trumfují, kdo použije zhovadilejší kydy.Už je to nejen otravné, ale i kontraproduktivní. I já který jsem o jeho prezidentování vůbec nestál, jsem rozhodnut ho příště volit, jestlli to bude technicky možné. Snad do té doby jeho odpůrci neprosadí zrušení přímé volby prezidenta  ČR.

13 3
možnosti
MN

Já myslím, že o to tu jde především, totiž o zrušení přímé volby prezidenta a o návrat k volbě nějakého neškodného a správně loajálního prezidenta ovládaným a zkorumpovatelným parlamentem.

2 1
možnosti
PS

Karma Karma a pokud by to šlo , opět Karma ! R^ Přesně jste to vylíčil a provázanost zkorumpovaných a kolaborantských politiků je ještě děsivější než jsem myslel.

5 10
možnosti
Foto

A to ještě nevíte o provázanosti, zkorumpovanosti a kolaborantství těch, co už momentálně odešli od válu! To byste se divil!

Kam se na to hrabe nějakej "strejda Becherovka".

3 0
možnosti
OP

Za článek karma, očekávám další o Kellnerovi - pokud vůbec ta osoba existuje

6 6
možnosti
Foto

...pokud vůbec ta osoba existuje - to říkáte velmi dobře, sám o tom velice pochybuji, spíš jde o rentiéra, který za doživotní úplatu poskytl identitu a tu jedinou fotku, kterou média donekonečna otiskují. Silně pochybuji, že se u nás v osobě odnikud se vynořivšího Kellnera ve věku tehdy 27 let objevil člověk, který si s celým finančním světem vytřel pozadí, tomu může věřit jen ten nejnaivnější moula

7 3
možnosti
Foto

Cituji: "Proč jsou vlastně Zeman a Putin takoví rusofilové a obdivovatelé Putina?"

Skutečně dobrý.

Putin je tedy rusofilem a obdivovatelem sám sebe.

Já osobně obdivuji ruského prezidenta Putina proto, že dokázal ze zbídačelé země znovu vybudovat prosperující stát a za jeho rozvážnost, kdy čelí nevybíravým útokům ze strany USA a snahu zatáhnout jej do války s Ukrajinou.

Američanům se podařilo rozpoutat občanskou válku na Ukrajině a hrozně rádi by do toho zavlekli nejen Rusko, ale i EU, aby obojí oslabili a diktovali světu, jak byli po pádu SSSR zvyklí.

Pokud by se Putin choval podobně jako se chovají představitelé USA, tak jsme již měli válku v Evropě a možná na našem území.

3 13
možnosti
MS

No nazdar, vám už není pomoci ...  :-P

9 3
možnosti

Předpokládám že autor článku se stejnou "noblesou" pojmenovává i svého miláčka Havla. Třeba takto:

Ráčkoslav Blbonáladovič Nevzkvétal

10 7
možnosti
SN

:-)  ........"Prostý český lid" na rozdíl od Vás zůstal bohudík, zatím při zdravém rozumu. Vy, elita národa to vidíte jinak, ale nelze vám to mít za zlé !  " Prostý lid " si zatím nenechal vygumovat mozek tendenčními médii !    RvRvRv

9 4
možnosti
Foto

Nikoliv prostý, ale sprostný.;-D

3 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS