Komu dalšímu vleze Zeman do zadku?

Ještě nedávno lezl Zeman do zadku Putinovi.Megalomanská estráda s čínským prezidentem již po týdnu upadla do propadliště dějin. Dalším řiťolezeckým cestovatelským zastavením měla být Kuba, ale zase ti proklatí Amerikáni...!

V předminulém a minulém roce Zeman usínal na polštáři osobně podepsaným od Putina. Tento nejmocnější Ivan má sice rád pochlebovače a přidržtašky, ale jako správný komunista je od přírody oportunistou. Zeman nemá naštěstí žádný politický vliv, je tedy Ivanovi k ničemu. Pozval ho sice na přehlídku, udělil nějaké vyznamenání, ale tím to skončilo. Zeman nás ujišťoval, že na Ukrajině propukla občanská válka, že na její území nevstoupil jediný ruský voják a že Rusko žádným způsobem tu bandu zločinců na východě nepodporuje. Nové ruské tanky, které nejsou ve výzbroji ukrajinské armády, si tam na východě můžete nakopat jako brambory, nejmodernější ruské raketomety rostou na stromech a veškerou munici lze vylovit z řek. Zeman dále tvrdil, že Krym byl vždycky územní součástí Ruska. Stalin, Putinem označený za „skvělého manažera“ (zavraždil více než 30 mil. lidí!), ale Krym v roce 1954 přičlenil k Ukrajině.

Řiťolezecké zastavení v Kazachstánu mělo určitě také zásadní význam. Nazarbajev tam tomu vládne už od rozpadu SSSR, volby si tam vyhlašují, jak je zrovna napadne (např. v minulém roce byly vyhlášeny mimořádné volby…), měna jim tam padá jako listí ze stromu, závislost na ropě je alarmující… A o kousek dál na jih to zkusil i v Tádžikistánu, což je taky moc fajn diktatura…

Megalomanská estráda s čínským prezidentem již po týdnu upadla do propadliště dějin. Čínská společnost zastoupená Jardou Tvrdíkem, který z miliardových ČSA udělal stamilionové ČSA, je skutečně zárukou kvalitního a hlavně férového čínského podnikání. Nicméně uvítání čínského prezidenta bylo skutečně velkolepé. Škoda že nedošlo na polibky hned po výstupu z letadla. Zeman jako bývalý komunista by jistě dokázal Si Ťin-pchingovi vymlasknout pěkného dvojitého Chruščova!

Dalším zastavením světové řitolezecké tour měla být Kuba. Zeman se chystal pochválit Raula za dodržování lidských práv, za udržování stability v karibské oblasti a za výrobu těch nejlepších doutníků, jaké kdy Zeman ve svých ústech měl. Jirka Ovčáček si již zakoupil samozatmavovací brýle a chystal se nechat pořádně zarůst, aby se podobal jeho největšímu vzoru Che Guevarovi. Vláďa Mynář se už těšil, jak se se svojí ženou Sašou za státní peníze pěkně opálí na pláži. Povzbuzen realitním úspěchem při nákupu jejich vily v Malešicích už vybíral činžovní dům v Havaně a hotel v proslulé zátoce sviní.

Bohužel jim všechny tyhle krásné sny překazil ten zatracený Afroameričan Obama!

Tak kdo bude dalším Zemanovým řiťolezeckým cílem?

Autor: Petr Houdek | úterý 5.4.2016 18:02 | karma článku: 26,16 | přečteno: 670x