Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pokud separatisty řídí Moskva, tak Kyjevskou fašistickou chutu zase řídí amíci:-)Každý máme svou pravdu, a co dobrého přišlo z Ameriky?Poslední výplach co se nám tu snaží ve formě TTPI vnutit soudruzi z Brusele snad hovoří za vše.Dle dnešního mainstreamu jsem klasický český fob (zde si dosaďtě co chcete), agent Kremlu, zpátečník a tmář:-)

6 5
možnosti
Foto

A to všechno zvládnete?:-)

0 0
možnosti
DP

D83a42d30a60k 55P92e91t88r

11. 2. 2015 5:51

Krásné řešení, každý rok usmrtit několik světových politiků a nastane věčný mír na zemi. To je vážně na Nobelovu cenu za mír, a ne nějaké školačce.

6 2
možnosti
Foto

Ode mě karma. Akorát se obávám že smrt Putina by nic neřešila. Ruský národ je bohužel dobyvačný a imperiální svou povahou, nastoupil by jiný Putin. Bohužel, je to smutné, ale jediným řešením je je hospodářsky zničit a případně docílit rozpadu, například oddělením Sibiře.

9 5
možnosti
Foto

Tak tomu se, pane Flaško, vůbec nedivím. Možná by stačil jen Váš milý obličej a už bychom věděli, na čem jsme.

0 5
možnosti
PM

P81e61t54r 46M95á13j

11. 2. 2015 2:15

"Čím Rusko zaposledních 50 let pozitivně ovlivnilo svět, čím mu přispělo a čím se stal světdíky Rusku lepším?"

Jen tak namátkou…např. dnes v boji proti IS jsou (i přes sankce proti Rusku) využívány kpřepravě vojenské techniky ruské An 225 (největší nákladní letadla světa) a tonejenom námi a Německem… Do června roku 2000 fungovala ruská vesmírná staniceMir, na jejíž palubě se vystřídalo více než sto kosmonautů, přičemž víc nežpolovina z nich byla jiné než ruské národnosti a bylo na ní uskutečněno vícenež 30 000 vědeckých pokusů a pozorování… V roce 2000 získal ruský vědec Ž. I.Alfjorov Nobelovu cenu za fyziku… V roce 2003 za přínos v oblasti supravodičůzískali Nobelovu cenu za fyziku hned dva ruští vědci, V. L. Ginzburg a A. A.Abrikosov…

2 2
možnosti
Foto

Ruské AN létá se západní technikou uvnitř letadla.  V roce 1991 se provoz na stanici MIR zastavil.  Byl opět obnoven na základě peněz USA a dostal název SHUTER/MIR a probíhal za účasti USA . V roce 1998 byl provoz na stanici zastaven, protože USA jej odmítlo dále finacovat.:-)

4 1
možnosti
JM

Tak třeba když od nás ruská vojska odtáhla, tak to jistě bylo pozitivní ovlivnění světa, hlavně té naší části:) Ale vážně: Velmoc se neříká státům které pozitivně ovlivňují svět, ale státům které ho mohou zničit. Proto se nenajde politik který by brutálně reagoval proti Rusku. Vědí, že z brutálního komára bývá krvavý flek. Neměl jsem o našich politicích valné mínění, ale po přečtení vašeho blogu se mi takový Zeman jeví jako něco mezi mudrcem a géniem.

4 4
možnosti
JB

Fanděte raději Spartě, bude tu méně hloupých článků.

12 3
možnosti
JT
JT

Pak je tu jeste nekolik dalsich reseni. Treba vyvrazdeni ruskych obyvatel Ukrajiny Porosenkem. Samozrejme za potlesku EU a NATO.

5 5
možnosti
PS

Karma ! A dík za slušný a kultivovaný blog. Na rusofilní diskutéry nedejte, ti budou camcat kdykoliv jim někdo šáhne na putina. Máte pravdu v tom ,že Rusko je díky putinovi v zoufalé situaci. Ekonomické, společenské i politické. Opozici zlikvidoval, lidi fanatizuje a žene do války a chudoby. Obávám se společně s Vámi, že Kreml ještě neskončil. Úvahy o dodávce zbraní ze Států před diplomatickým jednáním byl velmi chytrý tah, který měl kremlu naznačit, jaká cesta je před ním. Musíme se modlit, aby to kágébákovi putinovi doklaplo.A doufat, že ruský lid nemá úplně vymyté mozky propagandou a najde se většina, která to putinovi spočítá. Demokratické  Rusko by bylo výhrou pro většinu světa, Evropu ale hlavně pro rusy samotné.

10 10
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Uznávám pouze skutečné autority. Tou jedinou a na dlouhá léta poslední byl v polistopadové historii Václav Havel!!!

Seznam rubrik