Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SPDZ

Si0 po druhém zákazu

29. 8. 2010 0:23
Dovedu si představit ve vedení čehokoliv samé mužské,

to už tu konečně bylo a fungovalo to.

Ale nedovedu si tam představit samé ženské, to musí být masakr.

0 0
možnosti
A

Amálka

29. 8. 2010 10:34
Re: Dovedu si představit ve vedení čehokoliv samé mužské,

"Monokultura" cehokoli je nezdrava. Zazili jsme to kuprikladu poslednich 40 let...

0 0
možnosti
C

certik_bertik

28. 8. 2010 22:00
no

s šovinismem a sexismem byste se možná do komunální politiky dostal

0 0
možnosti
SPDZ

Si0 po druhém zákazu

29. 8. 2010 0:21
Re: no

Ale má pravdu, předsedo.

A ve škole jsme se učili, že šovinismus je nenávist k cizím národům. Co to s tím má co dělat?

0 0
možnosti
RP

radim36

28. 8. 2010 13:51
Jedni a druzí papaláši

No, problém Kateřiny Neumanové  je ten, že jedni papaláši zaplatit dluhy slíbili a než mohlo k placení dojít, papaláši se vyměnili a ti noví platit odmítli.

Pak je problém celého  MS v Liberci, že se asi nepovedlo. Ne kvůli vlastnímu průběhu MS, tam Neumannová odvedla vcelku dobrou práci.

Ale kvůli tomu, že dneska primárním cílem takovéhohle sportovního  "cirkusu" je na desetiletí zviditelnění příslušného regionu, rozhýbání turistiky a obchodu s turistikou spojeného a tím přínos do té regionální ekonomiky je Mistrovství světa v Liberci zmršená akce. Peníze z reklam, z vysílacích práv a ze všeho možného kolem MS protekly a zmizely a dneska to v Liberci s největší pravděpodobností vypadá tak, jako by tam MS nebylo před dvěma roky, ale před 50 roky. Nikdo tam kvůli MS nejezdí a neutrácí....

0 0
možnosti
VH

Stará kára

27. 8. 2010 22:59
Samozřejmě

Zdůvodnění (očekávala že  d l u h   z  a   n  i   n ě k d o  /stát/  z a p l a t í) je neuvěřitelné, skandální a popisuje naše soudnictví skvěle. Ono to neí jen o posuzování podle osob. Posuzuje se prostě podle toho, jaký má soudce na věc názor. Bez ohledu na zákony.

K Daně Kuchtové: Měli bychom se ptát, proč doslova "prorvala" K. Neumannovou do čela organizačního výboru. Co jí to přineslo.  Kdo zná zkulsí ví, že nešlo o pí Neumannovou, ale o otce jejího dítěte. A co jsou otec i syn Jindrové opět vědí mnozí.

0 0
možnosti
PC

proxima centauri

27. 8. 2010 20:55
S clankem vcelku souhlas

Jako zena musim bohuzel potvrdit, ze dosavadni politicky (poslankyne. ministryne atd. ) nam cest  neudelaly. Nejak se mi nevybavuje ani jedna, o ktere bych mohla s klidem prohlasit, ze je to zena na svem miste. Byvale i soucasne "politicky" typu Talmanove, Biomasy, Parkanove, Vesecke, Kovarove, Klasnove, Koci, Buzkove, Kuchtova, Emmerova, ...jedna horsi blbka nez druha. Neni tam zena, ktera by byla pro ostatni zeny inspiraci, ktere by bylo mozne si vazit a ktera by mela opravdu originalni politicke nazory a umela je prosadit.

Jinak Kacena je zlodejka, to uz ji nikdo neodpare. Lidi uz ji nikdy nebudou brat jako zlatou olympionicku. Muze si za to sama a musi s tim zit. Otazkou je, zdali ji to trapi...

0 0
možnosti
A

Amálka

27. 8. 2010 22:21
Re: S clankem vcelku souhlas

Proximo Centauri (dobrý nick :)), když píšete, že ženy ženám moc cti neudělaly, víte o takových mužích, kteří se s pověstnou ctí zhostili vrcholných politických funkcí?

Mužů je ve "špičkové" politice z různých důvodů několikanásobně více a nevím o žádném takovém, což je poněkud smutné, až tristní.

0 0
možnosti
A

Amálka

27. 8. 2010 20:03
Málo žen ve funkcích je výhra?

Souhlasím s Vámi, že justice a další orgány nefungují v naší zemi, jak by měly a že řada představitelů státních institucí je nekompetentní. Kateřina Neumannová je bezsporu vynikající běžkyně a její výkon coby ředitelky mistrovství její předchozí letitou kariéru naprosto devalvoval.

Rozhodně s Vámi však nesouhlasím, když hovoříte o ženách buď jako bezduchých panenkách nebo přesmrtvolózních potvorách. Nechci přecházet do osobní roviny, ale  dovolte mi poznámku, že většina žen je přesně mezi těmito dvěma extrémy.

Je nehorázné, že ani 20 let po revoluci nedokázala vytvořit společnost podmínky pro větší zastoupení žen ve vrcholných státních funkcích, viz. letošní tristní obsazení ministerstev po volbách. Osobně znám několik komunálních političek a obce a města pod jejich vedením vzkvétají. Za sebe doufám, že bude v politice více žen a v naší společnosti méně mužů Vašeho machistického typu.

0 0
možnosti
PS

a-b-c-d

27. 8. 2010 20:36
Re: Málo žen ve funkcích je výhra?

ale jistě, společnost přece musí vytvořit podmínky - nejlépe takové, aby si každá slečna mohla vyzkoušet nějakou tu "výzvu", nějaké to ředitelské místo ;-)

0 0
možnosti
T

Tecumtha

27. 8. 2010 19:52
uf-šovinistický pravdoláskovec-no potěš koště

Rv

0 0
možnosti
ŽA

atrapa

27. 8. 2010 19:47
žena ve funkci

Máte jistě pravdu, že se švec má držet svého kopyta a nezkoušet, jak obstojí ve výzvě stát se třeba kardiochirurgem (po čemž celý život toužil a dosud si to nezkusil).

Pokud jde o zastoupení neschopných lidí v důležitých funkcích, nabyla jsem už ze sdělovacích prostředků dojmu, že muži převádějí výkony stejně nevalné (nebo záměrně ve svůj hmotný prospěch nepovedené) jako Vámi jmenované ženy; jen těch žen ve vyšších funkcích je stále málo a tak jsou nápadnější.

Paní exministryně Parkanové se nechci zastávat, ale myslím, že z polistopadových ministrů obrany určitě nebyla nejhorší.

0 0
možnosti
A

AMCPP

27. 8. 2010 19:29
Kačenka přece firmu má...

Svůj penziónek na Zadově, a při těch nekřesťanských cenách jistě i ziskový. A snobů, kteří se rádi pochlubí, kdeže to byli ubytovaní, se najde dost.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS