Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vojcek_p

18. 11. 2009 13:20
.

hm, tak jsme se dozvěděli, že někdo dokáže "divy" a někdo na černo staví. To jsou trochu chabé argumenty na úrovni babských povídaček. A ještě to samozřejmě zakončit tím, že ČR je banánová republika a jít se navztekat do hospody na pivo a rum. Jestli máte nějaké důkazy nebo argumenty tak bude nejlepší je sdělit policii, tyhle babské řeči jsou k ničemu.

0 0
možnosti

ant.

17. 11. 2009 18:25
...objektivní a nezaujatý blog - to se cení...

...ale něco k tomu jezeru - zřejmě jen nedopatřením vám vypadlo pár informací...Kamencové jezero spravovaly v posledních letech Technické služby města Chomutova. Roční ztráta z provozu byla – 2,5 milionu. Město nejprve převedlo areál pod Správu sportovních zařízení, která vyhlásila soutěž o pronájem. Do ní přišly pouze dvě nabídky, zvítězila  společnost CV Relax....Za pronájem zaplatí CV Relax  250 tisíc korun ročně

- Na údržbu areálu dá podnájemce ročně dalších 250 tisíc korun.

- Město vytvoří Fond rozvoje Kamencového jezera, do kterého dá každý rok 2,5 milionu korun. Společnost musí dát každý rok do Fondu minimálně stejnou částku. Do deseti let musí  Relax investovat 50 milionů do opravy hotelu. Velké investice do areálu ze strany společnosti bude schvalovat rada města.  O výši vstupného či ceny za místa v kempu si může rozhodnout sama společnost... pokud firma tyto podmínky nesplní, je to důvod k ukončení smlouvy.“..tak co třeba počkat, jak to dopadne?

0 0
možnosti

jjezekj

17. 11. 2009 17:41
No někdy mohu vydělat

i když pronajmu za nula peněz. Je to z toho důvodu, že na provoz KJ město ročně doplácelo několik mega. Nemluvě o nutných investicích do infrastruktury. Policie ani novináři nic nezjistili.  Většina relevantních informací je volně k dispozici, chce to ale trochu námahy, víc než si jen od stolu zaspekulovat. To samé platí i s Řápkové vzděláním, věc je v šetření a Vaše vývody vychází jen z utržkovitých a tendenčních reportáží. Počkejte si na výsledek než někoho šmahem odsoudíte. Pokud víte o nezákoném jednání, je vaše povinnost to ohlásit, jinak jen plácáte játrama.

0 0
možnosti

Seadevil

17. 11. 2009 15:45
Je to horší, než si dokážeme představit

Sever je prolezllej jako červivý jablko, napsat o všech politickejch šmejdech a mafiánech by vydalo na několik dílů "F.L.Věka", každej kdo měl tu "čest" přijít s tou pakáží do styku si musí připadat jako ve špatném filmu.

0 0
možnosti

pěnice

17. 11. 2009 17:41
Re: Je to horší, než si dokážeme představit

jen se vždy divím,že je ještě kde brát.Oni se všichni řídí heslem,po nás potopa.A my jako hlupáci je zase volíme.Ale já už ne.

0 0
možnosti

drek

17. 11. 2009 15:38
Severní Čechy...jenom ?

To není jen krajová specialita, to je nyní už spíš takový národní zvyk. U nás na Pardubicku se zase všichni místní zastupitelé ODS za posledních skoro 10 let co vládnou na radnici  vyprofilovali v úspěšné stavbaře. Létá se tu za peníze napojených firem na Floridu za hokejem, nebo aktuálně do Madridu za fotbalem. Staví se tu zásadně bez povolení a bez nutnosti stavět infrastrukturu, na náměstí v centru není plánovaný park, ale hypermarket, jeden zastupitel dá druhému zakázku na "posouzení vlivu zateplování budov na životní prostředí" za 2 mil. bez výběrové řízení, zatímco vedoucí stavebního odboru si staví na kraji města novou vilu za 18 mil.

0 0
možnosti

MerylZ

17. 11. 2009 15:33
Kubera

A to jste ještě zapomněl na senátora Kuberu. Je mi skutečně záhadou, jak si mohli občané Teplic zvolit takové hovado a přemýšlím o tom, zda je to výsledek jejich momentální zaostalosti nebo nezájmu nebo korupce, ale nenapadá mě žádné rozumné vysvětlení.

0 0
možnosti

Aaron71

17. 11. 2009 15:02
Málo googlujete autore

V nejkrásnějším českém kraji je toho mnohem víc. Zkuste si doplnit obzor. Chybí Vám tam velmi významné postavy a postavičky;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Uznávám pouze skutečné autority. Tou jedinou a na dlouhá léta poslední byl v polistopadové historii Václav Havel!!!

Seznam rubrik