Petr Houdek

Ten Klaus je fakt hovado!

4. 01. 2013 16:29:11
Tak nás dědek z Hradu zase nemile překvapil! Jeho přidržtašky ho jako obvykle hájí a my občané můžeme jenom nevěřícně kroutit hlavou a nadávat!

Ač nejsem velkým příznivcem Nečasovy vlády, musím upřímně uznat, že je to první vláda po revoluci, která začala skutečně něco dělat s korupcí. Ano, v protikorupční vládě sedí jeden z největších strůjců korupce na ministerstvu obranu Miroslav Kalousek a o Tomášovi Chalupovi také netřeba mluvit. Na druhou stranu se skutečně něco začalo dít. Bylo samozřejmě jen otázkou času, jak dlouho se to bude zamlouvat. Nejdříve se musel odstranit až moc aktivní Jiří Pospíšil a teď si děděk z Hradu řekl, že pomůže svým kamarádům jinak, mnohem originálněji.

Své rozhodnutí o zastavení soudních řízení opírá o judikaturu Evropského soudu pro lidská práva, který je orgánem Rady Evropy!!! Václav Klaus – ten zapřisáhlý odpůrce Evropské unie nyní argumentuje orgány EU!!!

Ale už mě to nějak nepřekvapuje, vždyť jeho velká obdivovatelka Jana Bobošíková a taktéž zapřisáhlá bojovnice proti EU se rozhodla bojovat proti EU tak, že se sama stala poslankyní Evropského parlamentu a nezapomněla hned zaměstnat svého muže jako asistenta. V jejím případě mě napadá příměr, že pokud by žila v době Protektorátu Čechy a Morava, bojovala by proti okupantům jako členka SS, v komunistické totalitě by zase svůj boj vedla na schůzích jako aktivní členka KSČ (což se nakonec možná i dělo!).

Klaus amnestií před koncem svého mandátu kopíruje počínání některých zkorumpovaných politiků, kteří těsně před koncem svého mandátu podepsali domluvenou státní zakázku, za což byli odměněni tučnou zpátečkou!

Nepochybuji o tom, že i Klaus a jeho nohsledové si za svou amnestii vyslouží tučnou zpátečku a zajímavé trafiky na dožití!

Václave Klause, jste arogantní, sobecký, sebestředný, ješitný, oportunistický a mocí neukojený hovado! Vládnete malostí, nedohlédnete dál, než je Váš nos a milujete pochlebovače a lezdoprdelce!

Klausofilové, alespoň jednou byste se měli stydět!

A Standa Gross se už nesměje, řve smíchy!

Autor: Petr Houdek | karma: 28.15 | přečteno: 1466 ×
Poslední články autora