Nečas s Kalouskem se začínají bát!

Z jakého důvodu odvolal Nečas Jiřího Pospíšila, politika, který není spojován se žádnou korupční aférou a veřejností je vesměs vnímám pozitivně? Hlavním důvodem tohoto rychlého a nečekaného kroku, bleskově posvěceného starcem z Hradu, je strach! Strach pana Kalouska a pana Nečase.

Ještě před několika týdny jsme z úst vysokých politiků mohli slyšet slova chváli a uznání na profesionálně odvedenou práci policie v kauze Davida Ratha. V případě kauzy letadel Casa a možného obvinění Vlasty Parkanové ti samí politici mluví o zvůli policie a omezování demokratických zásad fungování společnosti.

 

Ano, Vlasta Parkanová je ubohá figurka. Asi jen málokdo věří, že by tato tragikomická postavička vůbec něco věděla o armádě, natož aby zmanipulovala nějaké výběrové řízení či nákup bez výběrového řízení. Přiznám se, že kdybych absentoval jakékoliv morální vlastnosti jako většina našich politiků, postava Vlasty Parkanové v roli mého šéfa by mi naprosto vyhovovala. Takové osobě můžete nakukat, že naše země potřebuje vyřazený americký raketoplán pro potřeby vesmírného výzkumu...

 

Za Vlastičku vše řídili Barták a Kalousek. Výborní kamarádi a hlavně kamarádi rodiny Hávových, která vlastní Omnipol. Byl to právě Kalousek, který 5 let působil na Ministerstvu obrany (MO) jako ekonomický náměstek a zavedl nákupy přes prostředníky, čímž otevřel cestu Omnipolu.

 

Na MO několik let působil také Petr Nečas a také v pozici náměstka.

 

Jiří Pospíšil, Pavel Zeman, Lenka Bradáčová, protikorupční policie a několik málo jedinců přestali o korupci mluvit a začali konečně konat. V případě Rátha odvedli vynikající práci, v případe Vlasty Parkanové nikoliv.

 

Jejich přemíra snahy by totiž určitě odhalila, kdo za kauzou letadel Casa skutečně stojí a hlavně by mohla poodhalit další skutečnosti na MO a zahájit vyšetřování dalších předražených nákupů a ukázat tak na Kalouska (Bartáka) a Nečase.

 

Tito chlapci si uvědomili, že tady začal skutečně někdo bojovat proti korupci a to se jim ale pramálo zamlouvá.

 

Strach z možného odhlalení jejich podílů na korupčních aférách na MO donutil Nečase k bleskovému odvolání Pospíšila. Kalousek a Nečas najednou táhnou za stejný provaz.

 

Sebestředný, arogantní, oportunistický a sobecký stařec z Hradu vše hned okamžitě posvětil, protože mu Nečas celou dobu leze do zadku a on má takové lidi rád, což dokazuje případ Pavlíka Béma, který Klausovi předl na kolenou.

 

A Standa Gross se zase směje...

Autor: Petr Houdek | neděle 1.7.2012 1:02 | karma článku: 38,92 | přečteno: 2611x
  • Další články autora

Petr Houdek

Komu dalšímu vleze Zeman do zadku?

5.4.2016 v 18:02 | Karma: 26,16

Petr Houdek

Kazimír Kremlofilovič Velkobrad

7.12.2014 v 11:57 | Karma: 26,23

Petr Houdek

Hrdá Ukrajino, drž se!

6.5.2014 v 22:26 | Karma: 5,67

Petr Houdek

Ten Klaus je fakt hovado!

4.1.2013 v 16:29 | Karma: 28,15

Petr Houdek

Katka ve funkci, dluhy na konci!

27.8.2010 v 19:21 | Karma: 31,15

Petr Houdek

JUDr. Kindl - pěkný xindl!

20.10.2009 v 22:02 | Karma: 33,08
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Uznávám pouze skutečné autority. Tou jedinou a na dlouhá léta poslední byl v polistopadové historii Václav Havel!!!

Seznam rubrik